Halibut la grătar cu gust de trei ardei

Halibut la grătar cu gust de trei ardei
Halibutul la grătar cu gust de trei ardei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 68 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, piper, ardei gras portocaliu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Halibut la grătar cu gust de trei ardei, Halibut prăjit în tigaie cu gust de ardei gras, și Halibut Cu Ardei Gras Roșu Și Gust De Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Pentru a pregăti gustul, acoperiți bucățile de ardei gras cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
SavureazăSavurează
3
Așezați bucăți de ardei pe un grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți din grătar; se răcește ușor. Tăiați gros bucăți de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Combinați ardeiul gras tocat, pătrunjelul și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
6
Pentru a pregăti peștele, periați 1 lingură de ulei uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Presărați peștele uniform cu cimbru, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CimbruCimbru
PeștePește
SareSare
8
Așezați peștele pe grătar; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Serviți cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
10
Notă de vin: acest fel de mâncare cere un sauvignon blanc bun. Ardeii grași, ierburile și caperele au toate arome îndrăznețe, de la verde proaspăt la plante până la saramură. Un sauvignon bun va reflecta toate aromele verzi de aici și va oferi un contrapunct clar aromei subtile a peștelui. Încercați Kunde Sauvignon Blanc 2007 din Valea Sonoma (aproximativ 16 USD). Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Ardei GrasArdei Gras
CapereCapere
IerburiIerburi
PeștePește
VinVin

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista