Halibut la grătar cu Chimichurri

Halibut la grătar cu Chimichurri
Rețeta Halibut la grătar cu Chimichurri ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 205 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,81 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, file de halibut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Halibut la grătar cu Chimichurri, Chimichurri Halibut Tacos, și Chimichurri cu friptură și Halibut.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
3
Presărați restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
SareSare
4
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Notă de vin: ierburile verzi și citricele acidulate din chimichurri de aici au nevoie de un alb strălucitor, pe bază de plante: Sauvignon blanc. Descoperiți eticheta Clayhouse din California powerhouse Central Coast. Sauv Blanc Din 2008 (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
ChimichurriChimichurri
IerburiIerburi
VinVin
7
este plin de viață cu var, măr verde, fructe de piatră crocante și ierburi verzi, cu suficient corp pentru a rezista peștelui cărnos. Sara Schneider
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr VerdeMăr Verde
FructeFructe
IerburiIerburi
PeștePește
VarVar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista