Halibut la cuptor cu dovlecei, măsline, roșii și portocale

Halibutul copt cu dovlecei, măsline, roșii și portocale este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $6.35 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de fileuri de halibut, dovlecei de vară, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Halibut Aburit Cu Portocale, Roșii Și Măsline, Halibut cu capere, măsline și roșii, și Halibut, Dovlecei, Roșii Și Măsline.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Tăiați 2 (16-inch) pătrate de gătit hârtie pergament sau folie.
Condimentați ambele părți ale peștelui cu scorțișoară, sare și piper; așezați câte 1 bucată pe mijlocul hârtiei pergament. Pentru fiecare bucată, acoperiți cu jumătate de dovlecel, măsline și roșii; condimentează cu un vârf mai multă sare și piper.
Se toarnă 1 lingură de bulion peste fiecare, apoi se acoperă cu jumătate din feliile de portocală și cimbru.
Pentru a face pachete, rulați și sertizați părțile opuse ale hârtiei pergament împreună peste pește și legume, apoi rulați și sertizați capetele pentru a preveni scăparea aburului.
Așezați pachetele pe foaia cookie.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Transferați pachetele pe farfurii pentru servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.