Halibut gătit în coji de porumb

Halibut gătit în coji de porumb
Halibutul gătit în coji de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 199 calorii, 32g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 6.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână var, sos fierbinte, fileuri tăiate în centru și halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până coji de porumb ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Paleo-Fără Ouă Și Nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Porumb gătit în coji pe grătar cu unt de Chile-var, Aztec porumb BBQ ' D în coji, și Porumb la grătar în coji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, combinați sosul fierbinte și sosul Maggi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Se amestecă bine pentru a încorpora uniform.
3
Presărați halibutul pe ambele părți cu puțină sare și piper și puneți-l în interiorul bolului, acoperind cu marinata. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă la marinat 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
HalibutHalibut
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați 3 coji de porumb care se suprapun vertical pe o placă de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Așezați 1 file pe cojile de porumb, rezervând marinata. Se acoperă cu o lingură de ceapă feliată, o lingură de marinată rezervată și mai multă sare și piper.Îndoiți de jos în sus și apoi de sus în jos. Apoi pliați în părțile laterale spre centru. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coji De PorumbCoji De Porumb
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Înfășurați folie de aluminiu în jurul fiecărui halibut acoperit cu coajă de porumb și puneți-l într-o tigaie mare din fontă sau pe o tavă. Gatiti la foc mediu timp de 20 de minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți de pe foc și îndepărtați cu atenție folia și coaja de porumb, asigurându-vă că nu vă ardeți cu aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista