Halibut fiert cu roșii și busuioc

Halibut fiert cu roșii și busuioc
Halibutul fiert cu roșii și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $6.44 pe portie. O porție conține 270 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, rulat, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ovăzul laminat, puteți urma acest fel principal cu Tort Jumbo Cinnamon Roll ca desert. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 98%. Încercați Halibut fiert cu roșii și busuioc, Halibut fiert cu legume provensale și ulei de busuioc, și Halibut cu sos de roșii de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează peștele cu sare și piper. Într-o tigaie mare adăugați uleiul. Aranjați peștele în tigaie și întoarceți-l pentru a acoperi în ulei, apoi adăugați usturoi, șalotă și vin. Completați fiecare file de pește cu 1/4 din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați tigaia pe aragaz și aduceți lichidul la fierbere la foc mediu. Acoperiți tigaia cu un capac etanș și reduceți căldura la moderat. Gatiti pestele 8-10 minute pana cand este opac si fulgios, dar nu uscat. Transferați cu grijă peștele acoperit cu roșii pe farfurii sau farfurie de servire cu o spatulă subțire. Puneți sucuri de tigaie peste pește. Strângeți pană de lămâie peste peștele gătit și acoperiți fiecare file cu mult busuioc rupt sau mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista