Halibut cu vinetă portocalie fumurie

Halibut cu vinetă portocalie fumurie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu vinaigretă portocalie fumurie. Această rețetă servește 4. O porție conține 271 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel cu frunze plate, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Halibut braconat cu vinetă cu ierburi, Halibut prăjit în tigaie cu vinaigretă Jalapeimbroko, și Halibut cu crustă de nuci și vinetă de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente, 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță boia de ardei într-un castron mediu. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Periați peștele pe ambele părți cu ulei de măsline și presărați piper și sare rămasă și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
PeștePește
SareSare
3
Încălziți tigaia antiaderentă sau din fontă la foc mediu-mare; adăugați pește și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți vinaigreta rezervată peste pește gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista