Halibut cu sos de usturoi

Halibut cu sos de usturoi
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Halibutul cu sos de usturoi ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, halibut, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de floarea soarelui, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane nr. 7 ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Halibut prăjit cu sos de usturoi, Halibut la grătar cu sos de usturoi-coriandru, și Halibut Copt De 10 Minute Cu Sos De Usturoi-Unt.

Instrucțiuni

1
Condimentați halibutul cu sare și dragați în făina de porumb pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
HalibutHalibut
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați halibutul acoperit în tigaie și gătiți 5 minute, până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă bulionul de pui, usturoiul și frunza de dafin într-o oală și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se toarnă în tigaie cu halibutul. Se condimentează cu piper. Continuați să gătiți 5 minute sau până când peștele este ușor descuamat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
PiperPiper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista