Halibut cu sos de roșii la grătar și mămăligă cu miere-muștar

Halibut cu sos de roșii la grătar și mămăligă cu miere-muștar
Halibut cu sos de roșii la grătar și miere-muștar Polentan este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.72 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 623 calorii, 41G de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de unt, lapte, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de sparanghel si rosii cu sos de muștar-hrean, Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean, și Halibut cu linte și sos de muștar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista