Halibut cu sos de roșii la grătar și mămăligă cu miere-muștar
Halibut cu sos de roșii la grătar și miere-muștar Polentan este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.72 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 623 calorii, 41G de proteine, și 35g de grăsime. Un amestec de unt, lapte, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de sparanghel si rosii cu sos de muștar-hrean, Halibut la grătar, vinete și Baby Bok Choy cu sos de grătar coreean, și Halibut cu linte și sos de muștar pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.