Halibut cu Salsa de piersici Zesty

Rețeta Halibut cu Salsa de piersici Zesty ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 268 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $6.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, fripturi de halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Zesty Peach Salsa, Halibut la grătar cu Salsa de piersici și piper, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi).
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente; se amestecă bine.
Scoateți 1/4 cană pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați halibutul. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 2 ore. Într-un alt castron mic, combinați ingredientele salsa; acoperiți și refrigerați până la servire.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Grătar, neacoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la foc timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Se servește cu salsa de piersici.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.