Halibut Cu Ragout De Legume
Halibutul cu Ragout de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 374 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, cartofi, fasole albită și fava și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Rago De Legume 6t, Scoici De Mare Cu Rago De Legume, și Ragout De Legume De Grădină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ridicați raftul cuptorului deasupra și porniți broiler. Amestecați pătrunjelul, bulionul, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și 1/4 cană ulei în robotul de bucătărie la foc mic timp de 2 minute. Pune deoparte. Înveliți tigaia saut de dimensiuni medii cu spray de gătit, apoi adăugați usturoi și șalotă; gatiti 1 minut.
Se amestecă ciupercile și ceapa verde și se fierbe 5 minute, amestecând constant.
Adăugați cimbru, oregano și vin, amestecând până când lichidul se îngroașă.
Adăugați fasole, cartofi și amestec de pătrunjel-ulei.
Periați halibutul cu 1 lingură de ulei, condimentați cu sare și piper rămase și fierbeți 2 sau 3 minute pe fiecare parte sau până când este ferm.
Serviți imediat într-un castron cu ragout.Ridicați raftul cuptorului deasupra și porniți broiler. Amestecați pătrunjelul, bulionul, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și 1/4 cană ulei în robotul de bucătărie la foc mic timp de 2 minute. Pune deoparte. Înveliți tigaia saut de dimensiuni medii cu spray de gătit, apoi adăugați usturoi și șalotă; gatiti 1 minut.
Se amestecă ciupercile și ceapa verde și se fierbe 5 minute, amestecând constant.
Adăugați cimbru, oregano și vin, amestecând până când lichidul se îngroașă.
Adăugați fasole, cartofi și amestec de pătrunjel-ulei.
Periați halibutul cu 1 lingură de ulei, condimentați cu sare și piper rămase și fierbeți 2 sau 3 minute pe fiecare parte sau până când este ferm.
Serviți imediat într-un castron cu ragout.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.