Halibut cu crustă de muștar

Halibut cu crustă de muștar
Halibutul cu crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 533 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați vin, alune, halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de Halibut cu piure de cartofi, Halibut cu crustă de nuci și vinetă de mere, și Halibut cu crustă de ierburi-migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cremă 3 linguri de unt cu muștarul și alunele într-un castron mic. Condimentați peștele cu sare și piper cayenne și întindeți amestecul de unt pe toată o parte a fiecărei fripturi. Dați-l la frigider timp de 1 oră dacă timpul permite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
AluneAlune
MuștarMuștar
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CremăCremă
FripturăFriptură
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 260°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Întindeți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie superficială, care va ține peștele fără aglomerare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Așezați peștele în tigaie, apoi acoperiți-l cu câteva crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă vinul în jurul peștelui și se împrăștie măslinele; îndepărtați frunzele din 4 crenguțe de cimbru și împrăștiați-le și în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
CimbruCimbru
PeștePește
VinVin
6
Aduceți la fierbere deasupra aragazului, apoi transferați la cuptor și gătiți timp de 10 până la 12 minute, netulburat, până când peștele este aproape gata; ar trebui să fie ferm și aproape opac aproape până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Porniți broilerul și așezați peștele la aproximativ 3 inci de sursa de căldură. Se fierbe timp de un minut sau două, sau până când crusta este buloasă și maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Servește.
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista