Halibut cu crustă de muștar
Halibutul cu crustă de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,3 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 533 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați vin, alune, halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă cu oală de Halibut cu piure de cartofi, Halibut cu crustă de nuci și vinetă de mere, și Halibut cu crustă de ierburi-migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cremă 3 linguri de unt cu muștarul și alunele într-un castron mic. Condimentați peștele cu sare și piper cayenne și întindeți amestecul de unt pe toată o parte a fiecărei fripturi. Dați-l la frigider timp de 1 oră dacă timpul permite.
Preîncălziți cuptorul la 260°.
Întindeți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie superficială, care va ține peștele fără aglomerare.
Așezați peștele în tigaie, apoi acoperiți-l cu câteva crenguțe de cimbru.
Se toarnă vinul în jurul peștelui și se împrăștie măslinele; îndepărtați frunzele din 4 crenguțe de cimbru și împrăștiați-le și în jur.
Aduceți la fierbere deasupra aragazului, apoi transferați la cuptor și gătiți timp de 10 până la 12 minute, netulburat, până când peștele este aproape gata; ar trebui să fie ferm și aproape opac aproape până la capăt.
Porniți broilerul și așezați peștele la aproximativ 3 inci de sursa de căldură. Se fierbe timp de un minut sau două, sau până când crusta este buloasă și maro deschis.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio