Halibut cu crustă de ierburi

Halibut cu crustă de ierburi
Herb Crusted Halibut este un fel principal fără lactate și pescatarian . O porție conține 235 de calorii , 33 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. Pentru 6,26 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână arpagic, ulei de măsline, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 94% . Încercați halibut cu crustă de lămâie și ierburi , halibut cu crustă de Dijon și ierburi și halibut crocant cu crustă de ierburi cu țelină creț și haricots verts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete
2
Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană (6 Oz) Chipsuri De Ciocolată Semidulce1 Cană (6 Oz) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Combinați pesmetul panko, pătrunjelul, mărarul, arpagicul, uleiul de măsline extravirgin, coaja de lămâie, sare de mare și piper negru într-un castron. Gustați și ajustați cu mai multă sare dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Kg De Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)1 Kg De Carne De Porc Măcinată (de Preferință Berkshire Crescută Natural)
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(de Preferință Crescută Natural)(de Preferință Crescută Natural)
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară SuplimentarăNucșoară Suplimentară
4
Clătiți fileurile de halibut și uscați-le cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Puneți fileurile de halibut pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană (6 Oz) Chipsuri De Ciocolată Semidulce1 Cană (6 Oz) Chipsuri De Ciocolată Semidulce
6
Peste pește, cu generozitate, pesmeturile cu ierburi și apăsați ușor amestecul de pesmet pe fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pesmetul se rumenește ușor și peștele se fulge ușor cu o furculiță, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete1 Baton (sau ½ Cana) Unt Nesarat, Taiat Cubulete

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibut funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Vin spumant și Pinot Grigio. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Trei podgorii pe trei soluri unice fac declarații profunde. Un amestec optim, complementar cu atât mai mult. Complet copt, complex și așteptat cu nerăbdare. Încercați să combinați cu somon, ton, rață, prepeliță și carne de vită.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Revista