Halibutul cu citrice și coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 843 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $11.5 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de portocale, sare grosieră, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Halibut De Citrice Din Alaska, Halibut De Tei Cilantro, și Coriandru-Halibut De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare; pregătiți o baie cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sare în apa clocotită; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Adăugați fenicul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
Scurgeți și transferați imediat în baia de apă cu gheață pentru a se răci; se scurge și se lasă deoparte.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.