Halibut cu bacon porumb saut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu Bacony Corn saut. O porție conține 347 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată din lemn de mere, pene de tei, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Flounder cu porumb Bacony, Halibut si recolta toamna saut, și Halibut ars cu saut vegetal de vara.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Presărați peștele uniform cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați pește în tigaie; sotati 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt aurii și fierte la gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie; păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați slănină în tigaie; gătiți 4 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați porumb în picături în tigaie; gătiți 3 minute sau până când începeți să se rumenească, amestecând ocazional. Se amestecă untul; gatiti 1 minut sau pana se topeste untul. Se amestecă slănina mărunțită și ceapa verde.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.