Rețeta Halibut coaptă în Salsa verde proaspătă ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 40 minute. O porție conține 144 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați somon, ardei iute poblano, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Halibut la grătar cu Salsa proaspătă de roșii, Halibut la grătar și Salsa proaspătă de Mango, și Halibut Braconat răcit cu Salsa proaspătă de caise.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mare. Se amestecă făina, se ia de pe foc și se amestecă pentru a forma o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Răzuiește pasta de făină într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați tomatillos, ceapă, ardei iute, coriandru tocat, bulion de pui și 1/2 cană smântână. Se învârte până se curăță ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Smântână
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Ceapă
5
Se toarnă sosul verde înapoi în tigaie; adăugați sare și suc de lămâie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Clătiți peștele, uscați-l cu prosoape de hârtie, tăiați-l în 6 bucăți egale și condimentați cu sare. Puneți piesele ușor depărtate într-un 8-x 12-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tava De Copt
7
Aduceți sosul verde la fierbere la foc mare, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
8
Se toarnă uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
9
Coaceți peștele până se descuamă, dar încă arată umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Cu o spatulă largă, transferați peștele în farfurii. Puneți sosul peste porții, acoperiți cu linguri mici de smântână rămasă și presărați cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Smântână
Sos
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Cât De Fierbinte Este Chile-Ul Tău? Pentru a evalua căldura unui chile, tăiați-i vârful prin coaste și semințe, unde este concentrat compusul care produce căldură capsaicină. Atingeți felia de limbă. Dacă doriți ca mâncarea dvs. să fie mai blândă, împărțiți chile și răzuiți toate sau unele dintre coaste și semințe. Dacă pielea dvs. este sensibilă, purtați mănuși de bucătărie sau țineți ardeii iute cu o furculițăși nu vă atingeți ochii.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.