Halibut copt cu ceapă

Halibut copt cu ceapă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și pescatarian rețete în cutia de rețete, halibutul copt cu ceapă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 46G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 956 calorii. Pentru 8,51 USD pe porție, primești un fel principal care servește 6. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, fulgi de porumb, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut sufocat în ceapă Vidaliană, Halibut la grătar cu fenicul, ceapă roșie și Oregano, și Halibut prăjit la cuptor cu ceapă, portocală și smochine proaspete sau uscate.

Instrucțiuni

1
Așezați untul într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt;top cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Coaceți, neacoperit, la 400 de euro timp de 8 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți maioneza pe ambele părți ale halibutului; se acoperă cu firimituri de fulgi de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
HalibutHalibut
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Așezați peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Coaceți, neacoperit, timp de 20-22 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Puteți încerca le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista