Halibut aburit cu sotie

Halibut aburit cu sotie
Halibut aburit cu Sothy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 724 calorii, 36g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 7.4 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți iarbă de lămâie, roșii, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Halibut Aburit, Halibut Aburit, și Halibut aburit la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un coș de aburi din metal sau bambus
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Pentru sotie: într-o cratiță mare încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă ceapa și ceapa și se sotează până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu adăugați ghee, usturoi, ghimbir și chile gătiți timp de 2 până la 3 minute până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
GheeGhee
4
Adăugați pudra de curry, frunzele de curry, semințele de muștar, Semințele de fenicul, turmericul și șofranul și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
TurmericTurmeric
șofranșofran
5
Se toarnă stocul de pește, laptele de cocos, roșiile și sarea kosher. Gatiti sosul, neacoperit, timp de 15 minute. Reduceți focul la minim și adăugați sucul de lămâie și smântâna. Păstrați cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Stoc De PeșteStoc De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Pentru orez: clătiți orezul până când apa curge limpede, apoi înmuiați-l în apă caldă timp de 10 minute și scurgeți-l. Într-o oală mare de fierbere, apă sărată gătiți orezul timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se strecoară orezul și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Pentru pește: într-o oală care se potrivește coșului cu aburi așezați anasonul stelar, lămâia și ghimbirul și umpleți cu apă. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Aliniați partea inferioară a coșului cu aburi cu feliile de portocale. Condimentează halibutul cu sare și piper și aranjează deasupra feliilor de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Elixirul GElixirul G
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
HalibutHalibut
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Așezați coșul deasupra oalei, acoperiți și aburiți timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Serviți halibutul cu orezul și Sotiul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez basmatiorez basmati1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.conserve de lapte de nucă de cocosconserve de lapte de nucă de cocos23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmghee sau unt clarificatghee sau unt clarificat3frunze proaspete de curry* (Vezi nota lui Cook)frunze proaspete de curry* (Vezi nota lui Cook)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpudră de curry fierbintepudră de curry fierbinte1Bucăți de caramele Heath Barpesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni2inchghimbir proaspăt, feliatghimbir proaspăt, feliat12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, feliatusturoi, feliat12 lingurițe de pudră de usturoighimbir tocatghimbir tocat1chile verde, tocatăchile verde, tocată1Bucăți de caramele Heath Barturmeric măcinatturmeric măcinat9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.halibut, tăiat în 6 porții, pielea și oasele îndepărtatehalibut, tăiat în 6 porții, pielea și oasele îndepărtate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher2ceapaiarbă de lămâie, numai partea albă, tocatăiarbă de lămâie, numai partea albă, tocată12 lingurițe de pudră de usturoiavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure1Bucăți de caramele Heath Barpentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa feliataceapa feliata2portocale feliateportocale feliate1pinchPinch șofranPinch șofran2ceapă eșalotă, feliatăceapă eșalotă, feliată6Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat2roșii, tăiate în sferturiroșii, tăiate în sferturi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista