Halibut a la Barigoule ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $7.63 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 367 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, vin, halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Legume la barigoule cu vanilie, Barigoule de legume de primăvară, și Linguine cu varză de Bruxelles Barigoule pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați morcovi, cimbru, sare și piper în tigaie; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 9 minute. Ridicați căldura la mare; adăugați încet vin și 3/4 cană de apă; amestecați pentru a răzui bucățile maro rămase și gătiți până la fierbere. Reduceți căldura la mediu; adăugați halibut și acoperiți. Gatiti pana cand pestele este opac si fiert, aproximativ 8 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.