Halibutul necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați rulouri kaiser, scallions, sos fierbinte dash și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Halibut Într-O Pungă Ii, și Halibut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați halibutul, maioneza, tarhonul și Dijonul. Aruncați pentru a acoperi peștele. Îndoiți țelina, scallions, pimento și sos fierbinte. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Halibut
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți pe chifle cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.