Halibut
Halibutul necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 361 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați rulouri kaiser, scallions, sos fierbinte dash și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Încercați Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Halibut Într-O Pungă Ii, și Halibut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați halibutul, maioneza, tarhonul și Dijonul. Aruncați pentru a acoperi peștele. Îndoiți țelina, scallions, pimento și sos fierbinte. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Serviți pe chifle cu salată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.