Gătiți cartea: salată de sfeclă prăjită cu sos de nucă și chipsuri de brânză

Gătiți cartea: salată de sfeclă prăjită cu sos de nucă și chipsuri de brânză
Gatiti cartea: salata de sfeclă prăjită cu sos de nucă și chipsuri de brânză este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de tarhon, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Duminica: salată de spanac de căpșuni cu un pansament simplu de mac + un cadou de carte de bucate, Salată de sfeclă prăjită cu portocale și sos cremos de brânză de capră, și Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați o bucată de folie de aluminiu de aproximativ 12 inci pătrat. Pe o jumătate de pătrat, așezați sfecla, 2 linguri de ulei de măsline, apă, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Îndoiți partea opusă a foliei pentru a acoperi sfecla și sigilați bine toate marginile pentru a forma un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați pachetul pe o foaie de copt, transferați-l în cuptor și gătiți până când sfecla este fragedă, aproximativ 45 de minute. (Sfecla se face atunci când un cuțit de paring este ușor introdus în mijloc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți pachetul din cuptor și lăsați-l deoparte, nedeschis, timp de aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Scoateți sfecla din pachetul de folie. Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, frecați ușor pielea, folosind un prosop de hârtie. Feliați sfecla în runde groase de 1/4 inch (folosiți o mandolină dacă aveți una) și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
MandolinăMandolină
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Combinați oțetul, șalota, mierea, muștarul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper într-un blender și amestecați bine. În timp ce blenderul funcționează încă, adăugați uleiul într-un flux lent și constant, amestecând până când vinaigreta este emulsionată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați pansamentul într-un bol de amestecare și amestecați nucile și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
8
Așezați verdeața de păpădie și bietul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păpădie VerdePăpădie Verde
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă 2 linguri (sau mai multe după gust) de pansament peste verdeață și se condimentează cu un vârf de sare și piper. Aruncă pentru a acoperi. Într-un bol separat de amestecare, aruncați sfecla feliată în 1 lingură de pansament și condimentați cu un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
10
Împărțiți verdeața între patru până la șase farfurii de servire și garnisiți cu sfecla feliată și chipsurile de brânză. Dacă doriți, puneți mai mult pansament peste fiecare salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
ChipsChips
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
11
Notă: oțetul Banyuls este fabricat din vin Banyuls, care este un vin fortificat din sudul Franței și este considerat a fi versiunea franceză a portului. Oțetul Banyuls are o aromă dulce și de nuci, despre care se crede în general că este mai blând decât oțetul de vin roșu sau oțetul balsamic. Are un gust ca o încrucișare între oțetul balsamic și oțetul de sherry și oricare poate fi folosit ca un bun înlocuitor. Oțetul Banyuls poate fi găsit pe piețele de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Oțet De SherryOțet De Sherry
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
PortPort
12
Chipsuri De Brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
ChipsChips
13
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu un Silpat sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Distanțându-le la 1 până la 2 inci, așezați movile de 1 lingură de brânză pe Silpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
15
Introduceți foaia de copt în cuptor și gătiți până când brânza se topește și devine maro auriu, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
16
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească pe foaia de copt. Folosiți chipsurile ca garnitură pentru supe și salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista