Gătiți cartea: salată de carne de crab, porumb și chimen în sulițe de andive

Gătiți cartea: salată de carne de crab, porumb și chimen în sulițe de andive
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Crabmeat, porumb și salată de chimen în andive Spears. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 74 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, suc de lămâie, ierburi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gatiti cartea: salata de Nasturel si andive cret cu crutoane, Gatiti cartea: salata de porumb picant, și Gatiti cartea: salata de porumb si Quinoa la gratar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 10 ingrediente într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scurgeți salata și puneți 1 lingură rotunjită în capătul de bază al fiecărei sulițe de andive. Aranjați pe platouri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista