Gătiți cartea: midii aburite cu usturoi cu porumb și Sherry

Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că dă-i lui Cook cartea: Garlicky aburit midii cu porumb și Sherry o încercare. O porție conține 493 calorii, 32g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $3.05 pe portie. Un amestec de unt, porumb urechi, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti cartea: ciuperci de usturoi si varza, Midii aburite în bulion de vin alb usturoi, și Gatiti cartea: midii Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți midiile sub apă curentă rece. Dacă vedeți aglomerări păroase în jurul cochiliei (numite barbă), folosiți un cuțit ascuțit sau degetele pentru a le scoate, apoi frecați bine cojile cu o perie de legume.
Într-o oală de supă cu un capac bine fixat, încălziți uleiul de măsline, apoi adăugați usturoiul, ceapa verde, șalota și un vârf de sare. Saut cca. până când șalotele și usturoiul sunt înmuiate, 3 minute.
Se adauga porumbul si se continua sa se caleasca pana incepe sa se inmoaie, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Se toarnă sherry și se aduce la foc mic.
Lăsați să fiarbă până când porumbul este fiert, aproximativ 5 minute.
Adăugați midii și acoperiți oala.
Lăsați midiile să se aburească, amestecând o dată sau de două ori, până se deschid, 5 până la 10 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera midiile în boluri. Aruncați orice care nu s-a deschis.
Adăugați untul în sucurile de tigaie și fierbeți până când untul este topit și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Se toarnă amestecul peste midii și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.