Gătiți cartea: Ciorbă rece cu Ricotta piperată

Gătiți cartea: Ciorbă rece cu Ricotta piperată
Gatiti cartea: Chard rece cu Ricotta piperat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 213 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, ricotta, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Gatiti cartea: crupe cremoase si Smog, Gătiți cartea: Falafel roșu elvețian crocant, și Gatiti cartea: branza de capra si clatite Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 8 litri de apă la fiert într-o oală mare pentru paste. Instalați o baie mare de gheață în apropiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Când apa ajunge la fierbere, adăugați 2 linguri de sare. Aruncați bietul în apă și gătiți până se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți bietul și scufundați-l în baia de gheață. Când s-a răcit, scurgeți-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Așezați smogul între două platouri și apăsați-le împreună foarte ferm pentru a elibera excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Așezați bietul într-un bol mare de amestecare, adăugați uleiul și oțetul și aruncați. Se condimentează ușor cu sare și se pune într-un loc răcoros sau la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chard ElvețianChard Elvețian
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Se amestecă ricotta, nucșoara și piperul negru într-un castron până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Când este gata de servit, aranjați bietul pe un platou plat larg și lingurați 10 până la 12 bucăți mici de ricotta în jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Se servește rece.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista