Gatiti cartea: Chard rece cu Ricotta piperat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 213 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, ricotta, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Gatiti cartea: crupe cremoase si Smog, Gătiți cartea: Falafel roșu elvețian crocant, și Gatiti cartea: branza de capra si clatite Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 8 litri de apă la fiert într-o oală mare pentru paste. Instalați o baie mare de gheață în apropiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Când apa ajunge la fierbere, adăugați 2 linguri de sare. Aruncați bietul în apă și gătiți până se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scurgeți bietul și scufundați-l în baia de gheață. Când s-a răcit, scurgeți-l bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Așezați smogul între două platouri și apăsați-le împreună foarte ferm pentru a elibera excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Așezați bietul într-un bol mare de amestecare, adăugați uleiul și oțetul și aruncați. Se condimentează ușor cu sare și se pune într-un loc răcoros sau la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chard Elvețian
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
6
Se amestecă ricotta, nucșoara și piperul negru într-un castron până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Când este gata de servit, aranjați bietul pe un platou plat larg și lingurați 10 până la 12 bucăți mici de ricotta în jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt