Gătiți cartea: Ciorbă rece cu Ricotta piperată
Gatiti cartea: Chard rece cu Ricotta piperat ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 213 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, ricotta, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Gatiti cartea: crupe cremoase si Smog, Gătiți cartea: Falafel roșu elvețian crocant, și Gatiti cartea: branza de capra si clatite Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 litri de apă la fiert într-o oală mare pentru paste. Instalați o baie mare de gheață în apropiere.
Când apa ajunge la fierbere, adăugați 2 linguri de sare. Aruncați bietul în apă și gătiți până se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Scurgeți bietul și scufundați-l în baia de gheață. Când s-a răcit, scurgeți-l bine.
Așezați smogul între două platouri și apăsați-le împreună foarte ferm pentru a elibera excesul de apă.
Așezați bietul într-un bol mare de amestecare, adăugați uleiul și oțetul și aruncați. Se condimentează ușor cu sare și se pune într-un loc răcoros sau la frigider.
Se amestecă ricotta, nucșoara și piperul negru într-un castron până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Când este gata de servit, aranjați bietul pe un platou plat larg și lingurați 10 până la 12 bucăți mici de ricotta în jurul său.