Gătit pentru alții: al 25-lea Sarah este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de semințe de susan, vermicelli de orez, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjituri Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), Cookie-urile M & M ale lui Sarah, și Tilapia lui Sarah pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Turnați aluatul în tigaia pentru tort și coaceți timp de 30-40 de minute până când o scobitoare introdusă iese curată și tortul revine când îl apăsați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și răciți-le complet.Când se răcește, decojiți pergamentul. Folosind un cuțit serat, tăiați tortul pe jumătate orizontal.