Gătit pentru alții: al 25-lea Sarah

Gătit pentru alții: al 25-lea Sarah
Gătit pentru alții: al 25-lea Sarah este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de semințe de susan, vermicelli de orez, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjituri Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), Cookie-urile M & M ale lui Sarah, și Tilapia lui Sarah pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați aluatul în tigaia pentru tort și coaceți timp de 30-40 de minute până când o scobitoare introdusă iese curată și tortul revine când îl apăsați ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Scoateți părțile laterale ale tigaiei și răciți-le complet.Când se răcește, decojiți pergamentul. Folosind un cuțit serat, tăiați tortul pe jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Revista