Gătește cartea: seriosul mănâncă Biblioteca iubitorului de ciocolată

Gătește cartea: seriosul mănâncă Biblioteca iubitorului de ciocolată
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cook the Book: Serious Eats Chocolate Lover ' s Library Ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de cacao, ouă, bucăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Chocolate Sabls, Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, și Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 325 de metri pătrați F. căptușiți fundul și părțile laterale ale tăvii de copt cu hârtie pergament sau folie, lăsând o surplombă pe două părți opuse.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați untul, zahărul, cacao și sarea într-un castron mediu rezistent la căldură; puneți vasul într-o tigaie largă cu apă care abia fierbe. Amestecați din când în când până când untul este topit și amestecul este suficient de neted și fierbinte încât să doriți să îndepărtați degetul destul de repede după ce l-ați scufundat pentru a testa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți vasul din tigaie; puneți deoparte scurt până când amestecul este doar cald, nu fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă vanilia cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați ouăle pe rând, amestecând energic după fiecare. Când aluatul arată gros, strălucitor și bine amestecat, adăugați făina; amestecați până nu o mai puteți vedea. Bateți energic timp de 40 de lovituri cu lingură de lemn sau spatulă de cauciuc. Se amestecă nucile, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se întinde uniform în tigaie căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese ușor umedă cu aluat, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească complet pe un raft.
9
Ridicați capetele căptușelii de pergament sau folie; transferați brownies pe placa de tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Tăiați în 16 sau 25 de pătrate.
11
Notă: orice pudră de cacao naturală sau olandeză neîndulcită funcționează bine aici. Cacao naturală produce brownies cu mai multă complexitate a aromelor și o mulțime de note tarte, fructate. Durch-proces cacao are ca rezultat un brownie mai închis, cu o aromă mai blândă, de modă veche, de budincă de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista