Gătește cartea: seriosul mănâncă Biblioteca iubitorului de ciocolată

Gătește cartea: seriosul mănâncă Biblioteca iubitorului de ciocolată
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cook the Book: Serious Eats Chocolate Lover ' s Library Ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de cacao, ouă, bucăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Chocolate Sabls, Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, și Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 325 de metri pătrați F. căptușiți fundul și părțile laterale ale tăvii de copt cu hârtie pergament sau folie, lăsând o surplombă pe două părți opuse.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați untul, zahărul, cacao și sarea într-un castron mediu rezistent la căldură; puneți vasul într-o tigaie largă cu apă care abia fierbe. Amestecați din când în când până când untul este topit și amestecul este suficient de neted și fierbinte încât să doriți să îndepărtați degetul destul de repede după ce l-ați scufundat pentru a testa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scoateți vasul din tigaie; puneți deoparte scurt până când amestecul este doar cald, nu fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă vanilia cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Adăugați ouăle pe rând, amestecând energic după fiecare. Când aluatul arată gros, strălucitor și bine amestecat, adăugați făina; amestecați până nu o mai puteți vedea. Bateți energic timp de 40 de lovituri cu lingură de lemn sau spatulă de cauciuc. Se amestecă nucile, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se întinde uniform în tigaie căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese ușor umedă cu aluat, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să se răcească complet pe un raft.
9
Ridicați capetele căptușelii de pergament sau folie; transferați brownies pe placa de tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Tăiați în 16 sau 25 de pătrate.
11
Notă: orice pudră de cacao naturală sau olandeză neîndulcită funcționează bine aici. Cacao naturală produce brownies cu mai multă complexitate a aromelor și o mulțime de note tarte, fructate. Durch-proces cacao are ca rezultat un brownie mai închis, cu o aromă mai blândă, de modă veche, de budincă de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista