Gătește cartea: seriosul mănâncă Biblioteca iubitorului de ciocolată

Gătește cartea: seriosul mănâncă Biblioteca iubitorului de ciocolată
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cook the Book: Serious Eats Chocolate Lover ' s Library Ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de cacao, ouă, bucăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Chocolate Sabls, Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, și Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 325 de metri pătrați F. căptușiți fundul și părțile laterale ale tăvii de copt cu hârtie pergament sau folie, lăsând o surplombă pe două părți opuse.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați untul, zahărul, cacao și sarea într-un castron mediu rezistent la căldură; puneți vasul într-o tigaie largă cu apă care abia fierbe. Amestecați din când în când până când untul este topit și amestecul este suficient de neted și fierbinte încât să doriți să îndepărtați degetul destul de repede după ce l-ați scufundat pentru a testa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți vasul din tigaie; puneți deoparte scurt până când amestecul este doar cald, nu fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă vanilia cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Adăugați ouăle pe rând, amestecând energic după fiecare. Când aluatul arată gros, strălucitor și bine amestecat, adăugați făina; amestecați până nu o mai puteți vedea. Bateți energic timp de 40 de lovituri cu lingură de lemn sau spatulă de cauciuc. Se amestecă nucile, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Se întinde uniform în tigaie căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese ușor umedă cu aluat, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească complet pe un raft.
9
Ridicați capetele căptușelii de pergament sau folie; transferați brownies pe placa de tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Tăiați în 16 sau 25 de pătrate.
11
Notă: orice pudră de cacao naturală sau olandeză neîndulcită funcționează bine aici. Cacao naturală produce brownies cu mai multă complexitate a aromelor și o mulțime de note tarte, fructate. Durch-proces cacao are ca rezultat un brownie mai închis, cu o aromă mai blândă, de modă veche, de budincă de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista