Gătește cartea: seriosul mănâncă Biblioteca iubitorului de ciocolată

Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Cook the Book: Serious Eats Chocolate Lover ' s Library Ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de cacao, ouă, bucăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Chocolate Sabls, Gatiti cartea: cel mai bun Mousse de ciocolata, și Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 325 de metri pătrați F. căptușiți fundul și părțile laterale ale tăvii de copt cu hârtie pergament sau folie, lăsând o surplombă pe două părți opuse.
Combinați untul, zahărul, cacao și sarea într-un castron mediu rezistent la căldură; puneți vasul într-o tigaie largă cu apă care abia fierbe. Amestecați din când în când până când untul este topit și amestecul este suficient de neted și fierbinte încât să doriți să îndepărtați degetul destul de repede după ce l-ați scufundat pentru a testa.
Scoateți vasul din tigaie; puneți deoparte scurt până când amestecul este doar cald, nu fierbinte.
Se amestecă vanilia cu o lingură de lemn.
Adăugați ouăle pe rând, amestecând energic după fiecare. Când aluatul arată gros, strălucitor și bine amestecat, adăugați făina; amestecați până nu o mai puteți vedea. Bateți energic timp de 40 de lovituri cu lingură de lemn sau spatulă de cauciuc. Se amestecă nucile, dacă se utilizează.
Se întinde uniform în tigaie căptușită.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese ușor umedă cu aluat, 20 până la 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet pe un raft.
Ridicați capetele căptușelii de pergament sau folie; transferați brownies pe placa de tăiat.
Tăiați în 16 sau 25 de pătrate.
Notă: orice pudră de cacao naturală sau olandeză neîndulcită funcționează bine aici. Cacao naturală produce brownies cu mai multă complexitate a aromelor și o mulțime de note tarte, fructate. Durch-proces cacao are ca rezultat un brownie mai închis, cu o aromă mai blândă, de modă veche, de budincă de ciocolată.