Găluște de somon chili prăjit Thailandez în bulion de nucă de cocos Lemongrass
Găluște de somon Chili prăjit Thailandez în bulion de nucă de cocos Lemongrass ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $6.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 675 calorii. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tei kaffir, ceapă verde, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Somon Chili dulce thailandez și Quesadillas de ardei roșu prăjit, Supă Thailandeză De Lămâie De Nucă De Cocos, și Ramen Ușor De Lămâie Cu Nucă De Cocos Thailandeză.
Instrucțiuni
1
Pentru a face găluștele: într-un castron mic amestecați împreună crema de nucă de cocos, pasta de chile prăjită, sare, zahăr și piper. În vasul de lucru al robotului de bucătărie, adăugați lămâia tocată, ceapa verde și somonul; procesați într-o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Pastă De Chili
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Elixirul G
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Așezați 1 linguriță de umplutură în centrul ambalajului. Umeziți marginile ambalajului cu apă. Îndoiți în jumătate pentru a închide umplutura pentru a forma o jumătate de cerc. Prindeți marginile împreună pentru a sigila. Puneți găluștele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de ceară; acoperiți cu un prosop. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. (le poate îngheța în acest moment).pentru a face bulionul: Colmbine laptele de cocos, bulionul de pui, galangalul, lămâia și ardeii iute verzi într-o oală. jaduceți la fierbere, reduceți la foc mic timp de 15 - 20 de minute. Nu continuați să fierbeți sau lămâia își va pierde gustul. Se strecoară bulionul în oala cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul G
Galangal
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Adăugați sos de pește, frunze de tei și ciuperci; fierbeți împreună timp de 3-5 minute. Când este gata de servit, amestecați varul juice.To gatiti galustele si
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei
Sos De Pește
Avocado Hass Ușor Piure
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Serviți: într-o oală mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere. Aruncați găluștele proaspete sau congelate în apa clocotită. Când apa revine la fierbere, cu o lingură cu fante scoateți găluștele care se aruncă în vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Transferați 6 găluște în fiecare într-un castron de supă (cel mai bine este bolul plat). Puneți aproximativ 1 cană de brothe fierbinte în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Garnisiți cu ardei iute roșii, coriandru și fulgi de șalotă crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Roșu
1 Kg Tortillas De Maíz
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.