Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 80 de calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de căței de usturoi, crenguțe de coriandru, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Maultaschensuppe (găluște în bulion), Găluște de Chard în bulion de arpagic, și Bulion Miso cu găluște de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, amestecați albușul cu sosul de soia, scallion, ghimbir, ulei vegetal, ulei de susan, amidon de porumb, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei Vegetal
Amidon De Porumb
Ulei De Susan
Albușuri De Ou
Sos De Soia
Ceapa Verde
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați toate, cu excepția a 3 scoici și procesați într-o pastă grosieră. Răsturnați pasta într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați scoicile rămase în zaruri de 1/2 inch și pliați-le în pastă. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Într-o cratiță mare, combinați bulionul cu coaja de lămâie, usturoiul, sosul de soia, ghimbirul și câte un vârf de sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lămâie
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc și se aruncă coaja de lămâie și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Usturoi
6
Adăugați mazărea de zăpadă și varza și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă
Varză
7
Aruncați linguri puține de pastă de scoici în bulion, apoi acoperiți și fierbeți la foc mic până când găluștele sunt fierte, aproximativ 2 minute. Se toarnă în boluri, se acoperă cu garniturile și se servește.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.