Găluște de mere de afine cu sos Crimson

Găluște de mere de afine cu sos Crimson
Găluște de mere de afine cu sos Crimson este un fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1171 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați zahăr suplimentar, scurtare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pumn De Afine Crimson, Găluște De Mere Glazurate Cu Afine, și Găluște De Mere În Sos Fanta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor fundul tăvii de jeleu, 15 1/2x10 1/2x1 inch sau foaie mare de biscuiți cu scurtare. În cratița de 1 litru, încălziți sosul de afine, sucul de portocale și bomboanele la foc mediu, amestecând ocazional, până când amestecul este fierbinte și bomboanele sunt topite; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Suc De PortocaleSuc De Portocale
ScurtareaScurtarea
Cookie-uriCookie-uri
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, tăiați scurtarea în făină și sare, folosind un blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când particulele sunt de mărimea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Rulați patiseria în dreptunghi, 18x16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Tăiați patiseria în patru pătrate de 8 inci, folosind tăietor de patiserie sau cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
CuțitCuțit
6
Tăiați frunzele din bucata de patiserie rămasă de 2 inci, folosind un tăietor mic în formă de frunze, un tăietor de patiserie sau un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
CuțitCuțit
7
Așezați mărul pe fiecare pătrat de patiserie. Lingură 1 lingură amestec de sos de afine în centrul fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
MărMăr
8
Presărați fiecare măr cu 1 linguriță de zahăr. Umeziți colțurile pătratelor de patiserie. Aduceți 2 colțuri opuse de patiserie peste măr; Ciupiți pentru a sigila. Repetați cu colțurile rămase; ciupiți marginile de patiserie pentru a sigila. Decorează cu frunze de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
9
Așezați găluștele în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se unge cu ou; se presară cu zahăr suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
11
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când crusta este maro aurie și merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Încingeți fiecare găluște cu frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
13
Se servește cald cu amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista