Găluște Buddha ' s Delight cu Ponzu de ghimbir-arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați găluștele lui Buddha Delight cu Ponzu de ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 38 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 36 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână legume asiatice, arpagic, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bucuria lui Buddha (Jai), Deliciul lui Buddha, și Deliciul lui Buddha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: vapor de bambus
Acoperiți legumele amestecate într-un bol sigur cu microunde cu 2 linguri de apă. Gatiti la mare timp de 6 pana la 8 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare.
Adăugați ciupercile și sotati timp de 2 minute.
Adăugați legume amestecate, usturoi și cilantro.
Se sotează 2 până la 3 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Stoarceți excesul de umiditate din amestecul de legume răcit și puneți-l în robotul de bucătărie.
Adăugați două albușuri de ou și amidon de porumb. Pulse până când amestecul este tocat fin și deține împreună.
Lucrând în loturi, așezați 6 până la 8 ambalaje gyoza. Periați ușor cu restul de 1 albus de ou și lingură 1 lingură de amestec de legume în centrul fiecăruia. Îndoiți în jumătate și apăsați împreună pentru a sigila marginile. Stand găluște cusătură-partea în sus apăsând pe blat. Repetați cu ambalajele rămase și umplerea. Linie de bambus vapor cu o bucată de hârtie pergament, care a fost tăiat pentru a se potrivi. Pulverizați ușor pergamentul cu spray de gătit. Puneți 10 până la 12 găluște în vapor la un moment dat.
Așezați vaporul peste vasul mediu cu apă clocotită. Aburiți timp de 10 până la 12 minute.
Într-un castron mic, amestecați împreună toate ingredientele ponzu.
Serviți găluște aburite fierbinți cu sos de scufundare ponzu.