Găină Cornish Cu Crustă De Sare

Găină Cornish Cu Crustă De Sare
Găina Cornish cu crustă de sare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 710 calorii, 59G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oregano, găină cornish, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găina Cornish Cu Ierburi, Găini Cornish Cu Ierburi, și Paste Cornish Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la găină. Împărțiți găina în jumătate pe lungime. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
CarneCarne
3
Combinați sucul, oregano, cimbru, ulei, piper și usturoi; frecați amestecul de plante sub pielea slăbită și frecați pieptul și betisoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SucSuc
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie; înveliți folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Combinați 1 cană de apă și sare. Pentru fiecare jumătate de găină, bateți 1 cană de amestec de sare într-o formă ovală groasă de 1/2 inch pe tigaie. Înveliți fiecare oval de sare cu spray de gătit; acoperiți fiecare cu 1 jumătate de găină, cu pieptul în sus. Înveliți ușor jumătățile de găină cu spray de gătit; împachetați 3 1/2 căni rămase amestec de sare uniform peste jumătățile de găină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Atingeți sarea pentru a slăbi; aruncați amestecul de sare. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista