Găină Cornish Cu Crustă De Sare
Găina Cornish cu crustă de sare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 710 calorii, 59G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oregano, găină cornish, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găina Cornish Cu Ierburi, Găini Cornish Cu Ierburi, și Paste Cornish Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la găină. Împărțiți găina în jumătate pe lungime. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați sucul, oregano, cimbru, ulei, piper și usturoi; frecați amestecul de plante sub pielea slăbită și frecați pieptul și betisoarele.
Tapetați o tigaie cu jeleu cu folie; înveliți folia cu spray de gătit.
Combinați 1 cană de apă și sare. Pentru fiecare jumătate de găină, bateți 1 cană de amestec de sare într-o formă ovală groasă de 1/2 inch pe tigaie. Înveliți fiecare oval de sare cu spray de gătit; acoperiți fiecare cu 1 jumătate de găină, cu pieptul în sus. Înveliți ușor jumătățile de găină cu spray de gătit; împachetați 3 1/2 căni rămase amestec de sare uniform peste jumătățile de găină.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Atingeți sarea pentru a slăbi; aruncați amestecul de sare. Aruncați pielea.