Găini Glazurate Cu Salată De Castraveți-Pepene Galben

Găini glazurate cu salata de castravete-pepene galben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 852 calorii, 60g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, zahăr brun, găini de vânat cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Salată de pepene galben și castraveți, Salată de pepene galben și castraveți, și Salată De Castraveți, Pepene Galben Și Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. condimentați găinile peste tot cu sare și piper, așezați pe un suport într-o tigaie și prăjiți 15 minute. Între timp, bateți sosul de chili, sucul de lămâie, zahărul brun, uleiul de măsline și 2 lingurițe de sare într-o cană de măsurare pentru a dizolva zahărul. Puneți jumătate din amestec deoparte într-un bol pentru salată. Ungeți găinile cu o parte din pansamentul rămas, apoi rotiți tigaia și continuați să gătiți până când găinile sunt aurii și un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 160 de grade F, încă aproximativ 20 de minute.
Între timp, cojiți și feliați subțire pepenele galben și șalotul. Cojiți castravetele, apoi înjumătățiți pe lungime, sămânță și feliați subțire. Aruncați Cantalupa, șalotul și castravetele cu pansamentul rezervat. Împărțiți salata între farfurii. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia fiecare găină în jumătate și așezați o jumătate pe fiecare farfurie.
Stropiți sucurile de tigaie peste găini și salată.
Fotografii de Antonis Achilleos