Găini de vânat cu umplutură de fructe și cârnați

Găinile de joc cu umplutură de fructe și cârnați sunt un fără lactate felul principal. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 948 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, linguriță de amestec de condimente din sudul Franței, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Găini De Vânat Din Cornish Prăjite Cu Umplutură De Fructe Sărate, Găini De Vânat Cornish La Grătar Și Umplutură De Vinete, și Găini de vânat Cornish glazurate cu rodie cu umplutură de pâine cu nuci de pin și coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați și rezervați măruntaiele și gâturile de la găini. Clătiți găinile sub apă rece și uscați-le. Înjumătățiți găinile pe lungime; tăiați excesul de grăsime. Slăbiți pielea de sâni și tobe introducând degetele și împingând ușor între piele și carne. Frecați 1/2 linguriță de condimente din sudul Franței
Se amestecă sub pielea fiecărei jumătăți de găină. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1/4 cană eșalotă; saut 2 minute.
Adăugați cuburi de pâine și următoarele 7 ingrediente (cuburi de pâine prin sare); gatiti 1 minut, amestecand pana se omogenizeaza bine.
Aranjați feliile de pâine într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Lingură 3/4 cană amestec de umplutură pe fiecare felie de pâine.
Așezați 1 jumătate de găină, cu pielea în sus, peste fiecare movilă de amestec de umplutură.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Combinați apa clocotită și 2 linguri de afine într-un castron mic.
Lăsați să stea 30 de minute.
Gătiți măruntaiele, gâturile, 2 linguri de șalotă și boabele de piper într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până se rumenesc.
Adăugați sucuri de mere și afine; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când se reduce la 1 cană. Se strecoară printr-o sită peste un castron; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în tigaie.
Combinați vinul și amidonul de porumb într-un castron; se amestecă bine.
Adăugați amestec de amidon de porumb, afine rehidratate, suc de lămâie și 1/8 linguriță condiment din sudul Franței
Se amestecă în tigaie. Aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa; amestecați constant.
Serviți cu găini și umplutură.
Garnisiți cu pătrunjel și salvie, dacă doriți.