Găini De Vânat Cornish La Cuptor

Găini De Vânat Cornish La Cuptor
Nevoie de un fel principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Găinile de vânat Cornish la cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 40g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 574 calorii. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore. Această rețetă de la Allrecetes necesită oregano, ciuperci, ceapă și găini de vânat cornish. 311 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Găini De Vânat Cornish La Cuptor, Cele Mai Bune Găini De Vânat Cornish Coapte, și Găini De Vânat Din Cornwall.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic combinați 1/2 cană de unt topit, ceapă, țelină, ardei gras, ciuperci, usturoi, busuioc, oregano și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Condimentați găinile în interior și în exterior cu sare și piper după gust, apoi umpleți cu cantități egale amestec de unt/legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
UntUnt
4
Așezați păsările umplute într-un vas de copt de 9x13 inch, cu pieptul în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Stropiți cu 1/4 cană de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți capacul și rumeniți la 500 de grade F (260 de grade C).
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista