Găini de Guineea prăjite cu legume fierte

Găini de Guineea prăjite cu legume fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile de Guineea prăjite cu legume fierte. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 4.9 pe portie. O porție conține 1117 calorii, 82G de proteine, și 69G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină groasă, crenguțe de rozmarin, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Găini Cornish prăjite cu legume, Paprika-Găini și legume Cornish prăjite, și Găini Cornish și legume prăjite cu parfum de citrice.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare și adâncă, gătiți feliile de slănină la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă toată grăsimea de slănină în tigaie, cu excepția a 1 lingură; rezervați grăsimea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cartofii, morcovii, sunchokes și frunzele de dafin și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Se condimentează cu sare și piper, se adaugă țuica și se gătește la foc mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5
Adăugați vinul; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați bulionul și fierbeți la foc moderat până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Transferați legumele într-un castron. Aruncați frunzele de dafin. Se fierbe lichidul de gătit la foc mare până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 12 minute. Întoarceți legumele în tigaie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Încălziți 1 lingură de grăsime de slănină rezervată în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente. Aplatizați găinile de Guineea apăsând pe oasele sânilor. Aranjați picioarele astfel încât coapsele să acopere o parte a sânilor. Condimentați găinile pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
10
Adăugați 1 găină în fiecare tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 5 minute. Întoarceți găinile și gătiți încă 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Transferați găinile de guineea pe o foaie mare de copt cu margini, cu pielea în sus. Ștergeți 1 tigaie și repetați cu 1 lingură de grăsime de slănină rezervată și a treia găină. Puneți găina pe o a doua foaie de copt. Puneți o crenguță de rozmarin sub fiecare găină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Prăjiți găinile timp de aproximativ 35 de minute, schimbând tigăile la jumătatea gătitului, până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
13
Transferați găinile pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
14
Adăugați slănina în legume și reîncălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
15
Întindeți năsturelul pe un platou. Sculptați găinile și aranjați bucățile pe năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Garnisiți cu pene de lămâie și ridichi și serviți cu legumele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista