Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile de Guineea prăjite cu legume fierte. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 4.9 pe portie. O porție conține 1117 calorii, 82G de proteine, și 69G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină groasă, crenguțe de rozmarin, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Găini Cornish prăjite cu legume, Paprika-Găini și legume Cornish prăjite, și Găini Cornish și legume prăjite cu parfum de citrice.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare și adâncă, gătiți feliile de slănină la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 6 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă toată grăsimea de slănină în tigaie, cu excepția a 1 lingură; rezervați grăsimea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cartofii, morcovii, sunchokes și frunzele de dafin și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Se condimentează cu sare și piper, se adaugă țuica și se gătește la foc mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Anghinare Din Ierusalim
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5
Adăugați vinul; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați bulionul și fierbeți la foc moderat până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Transferați legumele într-un castron. Aruncați frunzele de dafin. Se fierbe lichidul de gătit la foc mare până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 12 minute. Întoarceți legumele în tigaie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Încălziți 1 lingură de grăsime de slănină rezervată în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente. Aplatizați găinile de Guineea apăsând pe oasele sânilor. Aranjați picioarele astfel încât coapsele să acopere o parte a sânilor. Condimentați găinile pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
10
Adăugați 1 găină în fiecare tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 5 minute. Întoarceți găinile și gătiți încă 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Transferați găinile de guineea pe o foaie mare de copt cu margini, cu pielea în sus. Ștergeți 1 tigaie și repetați cu 1 lingură de grăsime de slănină rezervată și a treia găină. Puneți găina pe o a doua foaie de copt. Puneți o crenguță de rozmarin sub fiecare găină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Prăjiți găinile timp de aproximativ 35 de minute, schimbând tigăile la jumătatea gătitului, până când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
13
Transferați găinile pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
14
Adăugați slănina în legume și reîncălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
15
Întindeți năsturelul pe un platou. Sculptați găinile și aranjați bucățile pe năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Garnisiți cu pene de lămâie și ridichi și serviți cu legumele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)