Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish cu umplutură de orz-ciuperci. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 845 calorii, 65g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, bulion de pui, castane de apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Găini Cornish cu umplutură de migdale, Găini Cornish Cu Umplutură De Orez, și Găini Cornish cu umplutură de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați găinile într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Se amestecă împreună sosul de soia și următoarele 3 ingrediente; se toarnă în cavități și peste găini. Sigilați și răciți, întorcându-vă Des, 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
3
Aduceți orzul și bulionul la fiert într-o cratiță; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 45 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; se amestecă în ciuperci, castane de apă și ceapă verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Ceapa Verde
5
Scoateți găinile din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
6
Umpleți cavitățile de găină cu amestec de orz, rezervând un amestec suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
7
Așezați găinile, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în umplutură înregistrează 165, ungând ocazional cu marinată rezervată.