Găini Cornish cu Shiitake și Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile Cornish cu Shiitake și Nasturel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 734 calorii, 63G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,76 USD pe porție. Un amestec de frunze de dafin, suc de lămâie, crenguțe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cornish Hens, Cornish Hens, și Brick Cornish Hens.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 1/2 inci de apă într-o oală mare și largă. Faceți 4 bile de folie cu diametrul de 2 1/2 inci. Puneți un suport mare pentru tort pe bilele de folie din oală. Aduceți apa la fierbere.
Rupeți două foi lungi de 18 inci de folie extra-grea. Movilă jumătate din capacele shiitake, crenguțe de coriandru, porcini, usturoi, foi de dafin, sos de soia, scallion și boabe de piper în centrul fiecărei bucăți de folie. Așezați 2 jumătăți de găină deasupra, pliați marginile foliei și sigilați.
Așezați cu grijă pachetele pe suportul pentru tort peste apa clocotită, acoperiți și aburiți la foc moderat timp de 40 de minute.
Transferați pachetele pe un platou mare cu margini.
Întindeți năsturelul pe o farfurie mare rezistentă la căldură. Așezați pe suportul pentru tort, acoperiți și aburiți timp de 4 minute. Deschideți pachetele cu atenție.
Scoateți pielea de la găini și transferați-le în boluri încălzite puțin adânci. Amestecați 1 linguriță de suc de lămâie și 1/2 linguriță de ulei de susan în fiecare pachet, apoi lingurați ciupercile și sosul în boluri.
Se presară coriandru tocat și se servește.