Gâscă prăjită cu umplutură de orez sălbatic

Gâscă prăjită cu umplutură de orez sălbatic
Friptura de gâscă cu umplutură de orez sălbatic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 6.9 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1757 calorii, 76g de proteine, și 157g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de mere Granny smith, gâscă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Gâscă sălbatică cu umplutură de Giblet, și Gâscă prăjită cu umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună orezul fiert, nucile, merele, ceapa și ierburile. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Orez FiertOrez Fiert
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2
Scoateți gâtul, inima și pipota din gâscă. Spălați pasărea în interior și în exterior. Se usuca. Umpleți cavitatea gâștei cu umplutura, frigarui închis și șnur de dantelă în jurul frigaruilor. Truss pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 325 grade F (165 grade C), cu pieptul în jos, timp de 1 1/2 ore. Scoateți grăsimea pe măsură ce se acumulează. Întoarceți-vă și prăjiți încă 1 1/2 ore. Când ați terminat, sucurile ar trebui să curgă clar atunci când pasărea este înțepată acolo unde coapsa se atașează de corp.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Îndepărtați șirurile și frigăruile înainte de a ciopli.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
În timp ce gâsca se prăjește, așezați gâtul, inima și pipota într-o cratiță cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Lăsați să se fierbe ușor, parțial acoperit, timp de câteva ore, până se reduce la puțin mai puțin de 2 căni. Condimentează bulionul după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Presărați puțină făină peste fund, 1 până la 2 linguri, în funcție de cât de gros vă place sosul. Setați tigaia la foc mic. Se amestecă timp de 2 minute, răzuind toate bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați bulionul de gâscă rezervat în tigaie și bateți până se omogenizează. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Gâscă întreagăGâscă întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Serviți într-o barcă cu sos alături de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate90
Revista