Gyro de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână
Gyro de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 575 calorii, 52G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $4.42 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sos sriracha, sare, salată iceberg și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Gyro de miel cu sos Tzatziki și sos picant de smântână, Sos Gyro și tzatziki, și Tzatziki (Sos Giroscopic).
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați mielul cubat cu usturoiul, cimbru, oregano, rozmarin și suc de lămâie. Înveliți mielul complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați mielul să se marineze timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
3
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mare și stropiți în restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează mielul cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Mazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mielul în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile și fierte până la mediu-rare, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți pâinea pita într-o tigaie uscată sau în cuptorul cu microunde doar câteva secunde până când este caldă și flexibilă. Pe fiecare bucată de pâine, așezați câteva bucăți de miel, câteva felii de roșii, salată verde, feta și o lingură din fiecare sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe un platou de servire, pliați și bucurați-vă!
1
Într-un castron mic, combinați castravetele, menta, mărarul, coaja de lămâie și iaurtul. Se condimentează cu sare, după gust și se servește cu giroscoapele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Culese Crengute De Marar
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat