Gustoase Sandwich-Uri De Carne De Vită Italiană

Gustoase Sandwich-Uri De Carne De Vită Italiană
Gustoase sandwich-uri de carne de vită italiană ia în jurul valorii de 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 244 calorii, 21g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 1,04 USD pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită ardei banane, ceapă, sare și oregano. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Rapide Și Gustoase Cu Carne De Vită Fierbinte, Carne de vită și paste italiene gustoase, și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura pe un raft într-un 13-in. x 9 inch. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Se presara cu sare;top cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați 1/2 in. de apă la tigaie. Acoperiți cu folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se coace la 350 de lei timp de 2 până la 2-1 / 4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de lei -170 de lei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Scoateți carnea; se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula. Felie subțire; puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță; adăugați bulion, ardei și condimente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă peste carne de vită; acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Serviți 1/2 cană pe fiecare rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate17
Revista