Gust dulce și picant de ceapă
Gustul dulce și picant de ceapă este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fulgi de piper, muștar brun, hot dog și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Savurați vara: gust dulce și picant de porumb, Gust Picant De Roșii-Ceapă, și Dulce Ceapa Rosie Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți ceapa, tăiați-o pe jumătate și feliați-o în bucăți de 1 inch.
Adăugați ceapa și uleiul vegetal într-o cratiță mare, la foc mediu-mic, și sotati până la moale. Se amestecă ardeiul negru, fulgii de ardei roșu zdrobiți, usturoiul și zahărul brun până se încorporează.
Adăugați jumătate din berea rădăcină și lăsați să se reducă până când începe să se îngroașe. Amestecați berea rădăcină rămasă și continuați să reduceți până când lichidul este aproape complet evaporat.
Serviți pe partea de sus a câinilor calzi de bună calitate, cu carcasă naturală, cu muștar brun bun și puțină maioneză, după gust.