Gustul de porumb dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 58 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ardei gras, semințe de muștar, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Savurați vara: gust de porumb dulce și picant, Flanuri de porumb dulce cu gust de roșii-porumb, și Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când legumele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului se evaporă, amestecând frecvent. Se răcește; se toarnă în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Notă: refrigerați gustul în recipiente etanșe timp de până la șase săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)