Gust De Afine De Casă

Gust De Afine De Casă
Gustul de afine de casă ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 205 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lămâie, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 17%. Încearcă Aromă De Afine, Cranberry Relish I, și Aromă De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 13-in negreased. x 9 inch. vasul de copt, combinați afine și zahăr. Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați marmelada de portocale, nucile și sucul de lămâie. Se amestecă amestecul de afine. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AfineAfine
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSos
Revista