Gumdrop Fudge
Rețeta Gumdrop Fudge ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 81 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica acoperire bomboane, gumdrops, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gumdrop Fudge, Gumdrop Cupcakes, și Pâine Gumdrop pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. tigaie pătrată cu folie; deoparte. Într-o cratiță grea, combinați acoperirea cu bomboane, laptele și sarea. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand stratul de bomboane este topit.
Scoateți de pe foc; amestecați vanilia și gumdrops.
Răspândiți în tigaie pregătită. Acoperiți și refrigerați până când sunt ferme. Folosind folie, scoateți fudge din tigaie; tăiat în 1-in. pătrate. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Optzeci și patru Albarino cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Optzeci Și Patru Albarino]()
Optzeci Și Patru Albarino
"Închide ochii și aromele și aromele acestui vin te duc într-o livadă însorită de citrice în floare. În pahar se află un amestec luminos și suculent de floare de lămâie, caise, caprifoi, coajă de portocală, papaya și o notă plăcută de mineralitate umedă de ardezie."- Elias Fernandez, Vinificator