Gumdrop Fudge

Gumdrop Fudge
Rețeta Gumdrop Fudge ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă servește 81 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica acoperire bomboane, gumdrops, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gumdrop Fudge, Gumdrop Cupcakes, și Pâine Gumdrop pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. tigaie pătrată cu folie; deoparte. Într-o cratiță grea, combinați acoperirea cu bomboane, laptele și sarea. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand stratul de bomboane este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți de pe foc; amestecați vanilia și gumdrops.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
3
Răspândiți în tigaie pregătită. Acoperiți și refrigerați până când sunt ferme. Folosind folie, scoateți fudge din tigaie; tăiat în 1-in. pătrate. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Optzeci și patru Albarino cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Optzeci Și Patru Albarino
Optzeci Și Patru Albarino
"Închide ochii și aromele și aromele acestui vin te duc într-o livadă însorită de citrice în floare. În pahar se află un amestec luminos și suculent de floare de lămâie, caise, caprifoi, coajă de portocală, papaya și o notă plăcută de mineralitate umedă de ardezie."- Elias Fernandez, Vinificator
DificultateExpert
Gata În20 m.
Porții81
Scor De Sănătate0
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista