Gumbo verde (gumbo z ' herbes)

Gumbo verde (gumbo z ' herbes)
Green Gumbo (Gumbo z ' herbes) ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 800 de calorii. Pentru $6.46 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, semințe de țelină, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gumbo z ' herbes, Gumbo z ' herbes, și Gumbo z ' herbes.

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Torres Pazo Das Bruxas Albarino cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Torres Pazo Das Bruxas Albarino
Galben strălucitor cu o margine verzuie. Intens aromat cu note florale albe, citrice și piersici albe. Accesibil, dulce și hedonist la intrare. Remarcabil pentru aciditatea sa curată, care se desfășoară pe midpalat. Lung și persistent la final.Un aperitiv excelent. Bun cu fructe de mare crude, fierte sau la grătar. Se împerechează perfect cu pești blânzi, albi. Gustul său plin de viață atinge un echilibru perfect cu brânzeturile moi de capră.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate27
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista