Gumbo de Crab și legume

Gumbo de Crab și legume
Rețeta de Crab și legume Gumbo ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați făină, carne cu gheare de crab, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gumbo de creveți și Crab, Crab De Iarnă Gumbo, și Gumbo De Creveți Și Crab.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și următoarele 7 ingrediente (prin țelină); gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Creșteți căldura la mediu-mare.
4
Adăugați bulion de pui și amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Supă De PuiSupă De Pui
5
Combinați 1 cană de apă și făină, amestecând bine; se amestecă în amestecul de bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
6
Adăugați crab și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
7
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista