Rețeta de Crab și legume Gumbo ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați făină, carne cu gheare de crab, morcov și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gumbo de creveți și Crab, Crab De Iarnă Gumbo, și Gumbo De Creveți Și Crab.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor.
Combinați 1 cană de apă și făină, amestecând bine; se amestecă în amestecul de bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 18 minute.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.