Gulașul lui Bobby

Gulașul lui Bobby
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gulașul lui Bobby. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 549 calorii, 61G de proteine, și 10g de grăsime per portie. 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gulașul lui Bobby, Gulașul lui Bobby Deen, și Hot Dog-ul lui Bobby se topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, sotati carnea de vită măcinată și curcanul măcinat la foc mediu-mare, până când nu rămâne roz. Rupeți carnea în timp ce sotati; îndepărtați orice grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ceapa în oală și sotati până când sunt fragede aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați 3 căni de apă, împreună cu sosul de roșii, roșiile, usturoiul, condimentele italiene, frunzele de dafin, sosul de soia, condimentele de casă și sarea condimentată. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Puneți un capac pe oală și lăsați-l să gătească timp de 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Adăugați macaroanele cotului, amestecați bine, întoarceți capacul în oală și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute. Opriți focul, îndepărtați frunzele de dafin și lăsați amestecul să stea cu aproximativ 30 de minute mai mult înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista