Gulaș Clasic

Gulaș Clasic
Gulașul clasic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, roșii, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2901 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Gulaș Clasic, Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts, și Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată la foc mediu-mare, rupând carnea pe măsură ce gătește, până când carnea nu mai este roz și a început să se rumenească, aproximativ 10 minute. Îndepărtați excesul de grăsime și amestecați ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati amestecul de carne pana cand ceapa este translucida, inca 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se amestecă apă, sos de roșii, roșii tăiate cubulețe, sos de soia, condimente italiene, frunze de dafin și sare condimentată și se aduce amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Sare CondimentatăSare Condimentată
Sos De RoșiiSos De Roșii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Sos De SoiaSos De Soia
TomateTomate
ApăApă
3
Se amestecă macaroanele, se acoperă și se fierbe la foc mic până când pastele sunt fragede, aproximativ 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
PastePaste
4
Se ia de pe foc, se aruncă frunzele de dafin și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista