Gulash cu hamburger
Reteta Gulash de hamburger se poate face in aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 6. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 191 de calorii, 6 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, apă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 38%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Hamburger Tomate and Veggie Gulash, Hamburger Gulash cu Cot Macaroane și Mema's Hamburger Macaroni Caserole (Gulash).
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați apa, ketchup-ul, sosul Worcestershire, boia de ardei, zahărul, sarea, muștarul și pudra de usturoi. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute.
Într-un castron mic, combinați făina și apa rece până se omogenizează; se amestecă în amestecul de carne. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu tăiței sau cartofi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.