Guinness Pâine
Guinness pâine de la un sfert necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 265 calorii. 913 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele de unt, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Herb Guinness pâine – cea mai ușoară pâine vreodată, Tort Guinness Fudge Bundt cu Guinness Ganache – nu este nevoie de ochelari de bere, și Săptămâna Guinness: Mousse Stout și ciocolată cu prăjituri de ovăz Guinness pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 8x8 inci.
Amestecați împreună ovăzul, făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un bol. Într-un castron mare separat, amestecați împreună untul, vanilia, laptele de unt și berea Guinness.
Se toarnă amestecul de făină în amestecul de bere și se amestecă ușor până se amestecă bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se presară cu ovăz suplimentar, dacă se dorește.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi reduceți temperatura la 400 de grade F (200 de grade C) și coaceți încă 30 de minute. Opriți cuptorul, deschideți ușa și lăsați să se răcească timp de 30 de minute în cuptor înainte de a ieși pe un suport de sârmă.