Guinness Glazurate Aragaz Lent Corned Beef

Guinness Glazurate Aragaz Lent Corned Beef
Guinness Glazed Slow Cooker Corned Beef ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 324 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 14495 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sf. patrick. Un amestec de zahăr brun, sos Worcestershire, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită cornată cu aragaz lent cu muștar Guinness, tocană de vită Guinness cu aragaz lent, și Tocană De Vită Guinness Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită împreună cu condimentele de murat, ceapa și usturoiul într-un aragaz lent/crock-pot cu stratul de grăsime deasupra, turnați Guinness și gătiți la foc mic până când furculița este fragedă, aproximativ 8-10 ore.Puneți carnea de vită deoparte, strecurați solidele din Guinness și sucuri, puneți lichidul într-o tigaie mare de sos, adăugați zahărul brun, muștarul, sosul Worcestershire, sarea și piperul, aduceți la fierbere reduceți focul și fierbeți la foc mic pentru a reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Carne De VităCarne De Vită
GuinnessGuinness
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Tăiați stratul de grăsime din carnea de vită, glazurați cu glazura Guinness și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până când glazura începe să clocotească, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
GuinnessGuinness
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista